U1000 raktérhűtő (R452a)

Kategória: Zanotti Termékek
Gyártó: Zanotti

Működési tartomány: -20°C

Hűtési teljesítmény +30/-20°C: 5600 W

Kondenzátor homlokfalra telepíthető

R452a

5 sulySúly: 504 kg

2 villamHálózati opció: 400V (+45 kg)

6 levegoLevegőszállítás: 2600 m³/h

8 teherauto

Hűthető raktérméret: >8,5 m

9 opcioOpció: meleg-gázos fűtés

 

Leírás A Daikin-Zanotti U sorozata, önálló dízelmotor hajtású egységek teherautók hűtésére.

A sorozat 4 modellből áll: U0500 (maximális teljesítmény. 6,1 kW), U0600 (legnagyobb teljesítmény: 8,8 kW), U0800 (legnagyobb teljesítmény: 9,7 kW) és U1000 (maximális teljesítmény: 11,5 kW).

A teljes hűtőrendszert egy elegáns, funkcionális kialakítású burkolat védi, és a levegőáramlás, valamint a kondenzátor hűtésének optimalizálása érdekében nagy ráccsal van felszerelve.

Az összes modellt úgy tervezték, hogy megszakítás nélküli működést biztosítson kettős kompresszor használatával.

Az U sorozat a közvetlen hajtásrendszert használja: az első kompresszort egy önálló dízelmotor hajtja meg a gépben, amelyet közvetlen rendszerrel csatlakoztatnak, biztosítva a felhasználó számára a karbantartási műveletek jelentős csökkentését.

A motor az üzemanyagot a gazdagépjármű tartályából használja fel, biztosítva a közúti üzemmódot.

A második kompresszort a gépjárműről kívülről származó villamos energia biztosítja, amely lehetővé teszi a gép hálózati működését.

A hálózati mód lehetővé teszi az egység működését akkor is, ha a motor kikapcsolt állapotban van.

A mechanikus alkatrészek közvetlen hajtástechnológiával történő csatlakozása jobb vezérlést és alacsony zajszintet biztosít.

Optimalizált üzemanyag-fogyasztás, alacsony szén-dioxid-kibocsátás és az R452A hűtőközeg-opció révén az U modellek megbízhatóak és alacsony környezeti hatásúak.

Telepítése gyors és egyszerű.

A raktér belsejében lévő elpárologtató egység „megérinti” a mennyezetet, elkerülve annak szükségességét, hogy csökkentsék a terhelési mennyiséget.

Az U egységek működése és teljesítménye valós időben mindig ellenőrizhető és módosítható egy praktikus felhasználói felülettel rendelkező fülkevezérlő segítségével, amely garantálja, hogy a terméket hatékonyan, pontosan a megfelelő hőmérsékleten tartsák a teljes szállítási folyamat során.
Ajánlatkérés