Bemutatkozás

Zanotti story

Zanotti cégtörténet

A Zanotti cég 1962-ben családi vállalkozásként indult Olaszországban, és az évek alatt nagy elismerést szerzett a  kereskedelmi és ipari hűtőberendezések gyártásában.

A célpiac kezdetben Olaszországra korlátozódott. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Zanotti cég gyorsan piacvezetővé vált.

A cég fő tevékenysége a „hideg” előállítása: agrár-élelmiszerek hűtése és tárolása, húsok és sajtok szárítása és érlelése, gabonafélék tárolási feltételeinek megteremtése silókban, valamint a teherautók rakterének hűtése. A Zanotti S.p.A. termékeivel Olaszországon belül a hűtési feladatok jelentős részét látja el, valamint a világ minden tájára exportálja termékeit.

Zanotti story

Zanotti Spa Headquarters

Napjainkban a Zanotti Spa saját brandként gyártóegységgel rendelkezik Spanyolországban, Angliában, Brazíliában és Kínában, valamint világszerte számos országban erős értékesítői, szakértő-támogató hálózattal. Termékei a növekvő ügyféligényeknek megfelelően gyártott és fejlesztett hűtőrendszerek, a piacon található legátfogóbb ajánlatot és megoldást kínálják.

Daikin

Daikin

2017. június 1-től a Zanotti cég a majdnem 100 éves múlttal és tapasztalattal rendelkező japán tulajdonú Daikin csoport tagja lett. 1972-ben a Daikin cég létrehozta európai leányvállalatát, a Daikin Europe NV-t, a belgiumi Ostendben. A japán anyavállalattól érkező befektetéseknek, valamint kutatás-fejlesztési támogatásnak köszönhetően a Daikin Europe a kontinens leghaladóbb légkondicionálók gyártásával foglalkozó komplexumává nőtte ki magát, és a légkondicionáló piac kereskedelmi és lakossági szektorának elismert vezetője lett.

Eurowind

Eurowind

Magyarországon 2011-től az EUROWIND Kft. a Zanotti raktérhűtők kizárólagos magyarországi importőre. Az Eurowind Kft. egy magyar-olasz tulajdonú cég, amely 1995 óta a tehergépjármű felépítmények alkatrészeinek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. 2002-ben a cég megkezdte az export tevékenységét a szomszédos országokba is, részben saját tulajdonú leányvállalatokon keresztül, részben közvetlen kiszolgálással a székesfehérvári telephelyről. Széles áruválasztékkal, raktárról biztosítja a cég a haszongépjármű felépítmények gyártásához szükséges alkatrészeket, többek között a hűtős felépítmények működéséhez elengedhetetlen Zanotti gyártmányú raktérhűtőket is.