Garancia

A megfelelő karbantartás létfontosságú a hosszabb élettartam, a tökéletes munkafeltételek és az egység nagy hatékonyságának biztosításához, valamint a gyártó által biztosított biztonsági jellemzők megtartásához.

Raktérhűtő berendezések regisztrációja

A garanciális feltételek teljes körű igénybevételéhez ezen az űrlapon keresztül regisztrálhatja berendezését:

Garancia érvényességének ellenőrzése

Ha szeretné megtudni, hogy érvényes-e még a a garancia az Ön termékére, kérjük töltse ki ezt az űrlapot:

KÖTELEZŐ SZERVIZ INTERVALLUMOK

1. Szerviz

50 üzemóra
5 000 km

2. Szerviz

100 üzemóra
30 000 km

3. Szerviz

1000 üzemóra
60 000 km

Garanciális feltételek

1) Az EUROWIND Kft. garanciát vállal a Zanotti készülékeire abban a tekintetben, hogy a beszerelt és felhasznált alkatrészek minősége és használhatósága megfelel az üzemeltetés során. A garancia azokra a berendezésekre és alkatrészekre vonatkozik, amelyeket rendeltetésszerűen használnak, figyelembe véve a gyári karbantartási utasításokat.

2) Az EUROWIND Kft. az általa forgalmazott és beszerelt új Zanotti berendezésekre, továbbiakban csak Berendezés, 12 hónap garanciát vállal, a működőképesség tekintetében.

3) Használatbavételkor a használatba vevő kijelenti, hogy a Berendezés igényeinek és elvárásainak megfelel, azokat teljességében kielégíti.

4) A garancia csak és kizárólag a használatba vevőt illeti, nem illeti használatba vevő jogutódait, sem harmadik személyeket, hacsak a használatba átadó erről írásban másként nem rendelkezik.

5) A garanciális javításoknál az EUROWIND Kft. viseli a munkaerő költségét, a javításnál felhasznált anyagok és alkatrészek díját, a meghibásodott berendezésben a garanciális időszak alatt. A garanciális szervizbe történő szállítás díja a vevőt terheli.

6) Az eredeti, de meghibásodott alkatrész, mely a Zanotti szervizeiben és szervizpartnereinél cserélődött, a javítás után a beszállító tulajdonában marad.

7) A garanciális javítási lehetőség az egyetlen teljes értékű kompenzáció, melyre a vevő jogosult, azon értelemben, hogy a hibajavítással a berendezés megfelelően kell ellássa feladatait és kötelezettségeit, tekintet nélkül annak módjára és formájára további egyeztetések nélkül.

8) Használatba vevő jogai csak az eladó által rendesen kiállított garancialevéllel érvényesíthetők.

9) A garancia nem terjed ki azokra a hibákra, amelyek a felépítmény elégtelen hőszigetelése által keletkeztek. Vitás esetben a meghibásodás okát szakértő határozza meg.

10) Garancia nem érvényesíthető szerelésre és beállításra, amennyiben nem eredeti alkatrész kerül beszerelésre, illetve amennyiben a berendezés baleset vagy bűncselekmény által rongálódott meg.

11) Garancia nem érvényesíthető általános fogyasztási cikkekre, mint például, de nem általánosítva a motorolaj, kenőanyagok, biztosítékok, filterek és elemeik, izzítógyertyák, tisztítószerek, égők, hűtőgázok és akkumulátorokra, amennyiben azok nem meghatalmazott Zanotti szervizben lettek cserélve.

12) Garancia nem érvényesíthető semmilyen berendezésre, amennyiben azok nem megfelelő használatból kifolyólag hibásodnak meg, valamint a használatból következő kopásokra.

13) Használatba vevő köteles felügyelni a Berendezés hibamentes működését (főként amennyiben hűtőberendezésről van szó, lehetőséget biztosítunk riasztórendszer beépítésére a vevő költségére), és a meghibásodást haladéktalanul jelezni a Zanotti szervizpartnerei felé.

14) A garancia megszűnik, amennyiben: a) felsőbb erő által történő meghibásodás (Vis major), b) bármely szakszerűtlen beavatkozásnál a Berendezés rendszerébe, amennyiben az nem volt előre jelezve és írásban jóváhagyva a Beszállító által, kivéve a Berendezés használatát a Használati útmutató alapján. c) a garancialevélbe történő idegen módosításkor, mint Zanotti szervizpartnere, amennyiben a felhasználó nem tartja be a kötelező szerviz kiírásokat.

15) Használatba vevő jogosult a garanciális javítások elvégeztetésére a Zanotti márkaszervizek nyitvatartási idejének megfelelően.

16) A garanciális javítás nincs kihatással a Berendezés garanciális idejére, azt nem növeli.

17) A garanciális javítás nem lehet kihatással a Használatba vevő fizetési kötelességeire, nem módosítja az adásvételi szerződés feltételeit, mely kötelezi Vevőt a fizetési határidők betartására.

18) A garanciális javítás csak a meghibásodott alkatrészek cseréjét és velük értelemben összekapcsolódó munkálatokat foglalja magában.

A JELEN GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS FELÜLÍR MINDEN EGYÉB LEBESZÉLT VAGY LEÍRT SZAVATOSSÁGOT, BELEÉRTVE AZ ELADÓ ÁLTAL KIAJÁNLOTT VAGY PIACI TÖRVÉNYKEZÉSBŐL HIVATOTT EGYÉB FELTÉTELEKET. TERMÉK BESZÁLLÍTÓJÁT NEM TERHELI FELELŐSSÉG, NEM KÖTELEZHETŐ SZERZŐDÉSSEL, TÖRVÉNNYEL KÁRTÉRÍTÉSRE BALESET, HALÁL, EMBERI ÉLETBEN, GÉPKOCSIBAN, RAKOMÁNYBAN KELETKEZETT KÖZVETETETT VAGY KÖZVETLEN KÁR MEGFIZETÉSÉRE, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAGOSAN AZ ELVESZETT VAGY ELMARADT HASZONOT, ÜZLETI ÉS EGYÉB PARTNERI KAPCSOLATOK MEGSZŰNÉSÉT. A TELJES ÉS KUMULATÍV KÁRTÉRÍTÉS NEM HALADHATJA MEG A BERENDEZÉS TELJES ÁRÁT.