SFZ248 MT raktérhűtő (R452a)

Kategória: Zanotti Termékek
Gyártó: Zanotti

Működési tartomány: -20°C

Hűtési teljesítmény +30/-20°C: 3002 W

Kondenzátor homlokfalra és/vagy tetőre telepíthető

R452a

5 sulySúly (12V/24V): 138 kg

2 villamHálózati opció: 230V/400V (+190 kg)

6 levegoLevegőszállítás: 1×2050; 1×1025 m³/h

7 furgonHűthető raktérméret (0°C): 28 m3

7 furgonHűthető raktérméret (-20°C): 21 m3

9 opcioOpció: meleg-gázos fűtés

 

Leírás A Zanotti zer0°, SFZ és U sorozatainak multi-temperature berendezéseinek tulajdonsága, hogy 2 vagy több párologtató egység van jelen 2 vagy több térben, amelyek lehetővé teszik a különböző hőmérsékleti igényű termékek egyidejű szállítását a jármű több részre osztott rakterében.

A multi-temperature modelleket úgy tervezték, hogy hatékony és megszakítás nélküli működést biztosítson kettős kompresszor használatával.

A jármű motorterébe helyezve és a motorról hajtva az első kompresszor garantálja a gép működését „közúti üzemmódban”, miközben a hálózati kompresszor a kondenzátor egységben kap helyet, és biztosítja parkolás közben is a működést.

A kondenzátor egység kompakt és optimalizált méretű, zer0° esetében a jármű tetejére vagy homlokfalra, SFZ esetében homlokfalra telepíthető, elkerülve a jármű vonalára gyakorolt negatív hatásokat.

Ultravékony elpárologtató egységek kiemelkedő légszállítással.

A működés, hűtési teljesítmény, működési fázis mindegyik raktérben egyidejűleg ellenőrizhető és módosítható egy, a felhasználói felülettel ellátott, praktikus fedélzeti fülkevezérlő egység segítségével, garantálva, hogy a terméket az út teljes időtartama alatt pontosan a megfelelő hőmérsékleten tartsák.

Egyedi igény esetén bármelyik direct drive és dízel hajtású típusból elérhető a multi-temperature kivitel.
Ajánlatkérés