Z250s raktérhűtő (R452a)

Kategória: Zanotti Termékek
Gyártó: Zanotti

Működési tartomány: -20°C

Hűtési teljesítmény +30/-20°C: 1500 W

Kondenzátor homlokfalra vagy tetőre telepíthető

R452a

5 sulySúly: 46 kg

2 villamHálózati opció: 230V/400V (+26 kg)

6 levegoLevegőszállítás: 800 m³/h

7 furgonHűthető raktérméret (0°C): 19 m3

7 furgonHűthető raktérméret (-20°C): 13 m3

9 opcioOpció: meleg-gázos fűtés

 

Leírás A Zanotti zer0° direct drive berendezések friss és fagyasztott áruk szállítására alkalmazhatók, gépjármű motorról hajtott kompresszorral.

A direct drive sorozat 4 modellből áll: z200s (maximális teljesítmény: 2,6 kW és maximális raktér térfogat: 16 m³), z250s (maximális teljesítmény: 3,2 kW és raktér térfogat: max. 19 m³), z350s (maximális teljesítmény: 3,2 kW és raktér térfogata: legfeljebb 21 m³), z380-as (maximális teljesítmény: 3,9 kW és raktér térfogata: legfeljebb 28 m³), valamint több-hőmérsékletű, “multi-temperature” egységek.

Az összes modellt úgy tervezték, hogy hatékony és megszakítás nélküli működést biztosítson két kompresszor használatával.

A jármű motortérébe helyezve és a motorról hajtva az első kompresszor garantálja a gép működését „közúti üzemmódban”, miközben a hálózati kompresszor a kondenzátor egységben kap helyet, és biztosítja parkolás közben is a működést.

A zer0° sorozat tartalmazza a kettős-hőmérséklet, “multi-temperature” modellt, amelyet úgy terveztek, hogy kielégítse a termékek több raktérben és különböző hőmérsékleten történő szállításának igényeit.

A kondenzátor egység kompakt és optimalizált méretű, a jármű tetejére vagy homlokfalra telepíthető, elkerülve a jármű vonalára gyakorolt negatív hatásokat.

Ultravékony elpárologtatóegység (19,2 cm) kiemelkedő légszállítással.

A működés, hűtési teljesítmény, működési fázis mindig ellenőrizhető és módosítható egy, a felhasználói felülettel ellátott, praktikus fedélzeti fülkevezérlő egység segítségével, garantálva, hogy a terméket az út teljes időtartama alatt pontosan a megfelelő hőmérsékleten tartsák.
Ajánlatkérés