Z120b raktérhűtő (R452a)

Kategória: Zanotti Termékek
Gyártó: Zanotti

Működési tartomány: -20°C

Hűtési teljesítmény +30/-20°C: 490 W

Kondenzátor homlokfalra vagy tetőre telepíthető

R452a

raktérhűtő (5 sulySúly: 57 kg

2 villamHálózati opció: 230V/400V (+17 kg)

6 levegoLevegőszállítás: 800 m³/h

7 furgonHűthető raktérméret (0°C): 8 m3

7 furgonHűthető raktérméret (-20°C): 4 m3

9 opcioOpció: meleg-gázos fűtés

 

Leírás A Zanotti zer0° “b” berendezések friss és fagyasztott áruk szállítására alkalmazhatók, akkumulátorról kapott árammal működnek.

Teljesen elektromos modell, minimális környezeti hatás, maximális hatékonyság.

Ideális megoldást jelent hűtött szállításhoz kis haszonjárműveken (max. 7 m³).

A modern és formatervezett kialakítású kondenzátortest maximális védelmet nyújt erőátviteli egységnek, amelyek a 2 elektromos motort a nyitott típusú kompresszorhoz csatlakoztatják, valamint az elektromos egységnek 1,3 kW-os tápellátásához mind közúti, mind hálózati üzemmódban.

A zer0° 120b teljesen elektromosan felhasználható akár a jármű akkumulátorának tápellátásán keresztül (közúti üzemmód), akár külső elektromos hálózat segítségével, ha a kisteherautó parkol (hálózati üzemmód), garantálva a folyamatos működést és a zéró kibocsátást.

Ultravékony elpárologtatóegység (19,2 cm).

A kondenzátor egység kompakt és optimalizált méretű, a jármű tetejére vagy homlokfalra telepíthető, elkerülve a jármű vonalára gyakorolt negatív hatásokat.

A zer0° 120b teljesítménye mindig ellenőrizhető és módosítható egy, a felhasználói felülettel ellátott, praktikus fedélzeti fülkevezérlő egység segítségével, garantálva, hogy a terméket az út teljes időtartama alatt pontosan a megfelelő hőmérsékleten tartsák.
Ajánlatkérés